Izvor:
12.10.2019 u 20:54
0

SAD ŠALJE NOVE VOJNIKE U Saudijsku Arabiju: Tramp otkrio da će mu Saudijci platiti za dodatni aranžman

Saudijska Arabija odobrila je SAD da u to kraljevstvo pošalju dodatne vojnike i opremu posle prošlomesečnog napada na saudijska naftna postojenja.

SAD su ranije najavile da će u Saudisjku Arabiju poslati još 3.000 vojnika, kao i da je američki predsednik Donald Tramp rekao da su mu Saudijci preneli da će platiti za angažman američkih trupa.

Kako prenosi britanska agencija, SPA nije precizirala kom rodu pripadaju vojnici koje će poslati SAD, već je jedino navela da su saudijski kralj i princ doneli odluku da odobre dolazak dodatnih američkih snaga u kontekstu "istorijskih odnosa i odlične saradnje" dve zemlje.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/New York Daily News‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter