Izvor:
03.09.2019 u 17:19
0

PROMENE U BRITANSKOM PARLAMENTU: Džonson izgubio većinu u parlamentu, otišao mu poslanik!

Britanski premijer Boris Džonson izgubio je danas većinu u parlamentu kada je jedan od njegovih konzervativnih poslanika prešao u proevropsku Uniju liberalnih demokrata.

Filip Li je prešao u Uniju liberlanih demokrata u trenutku kada je Džonson u donjem domu britanskog parlamenta počeo da daje izjavu o prošlomesečnom samitu G7, preneli su svetski mediji.

– Zaključio sam da to ne mogu da služim najboljim interesima mojih biraca i države kao konzervativni poslanik u parlamentu – naveo je Li u izjavi.

– Ova konzervativna vlada agresivno forsira Bregzit na neprincipijelan način. Zbog toga su životi i sredstva za život nepotrebno ugroženi i neosnovano ugrožavaju integritet Velike Britanije – zaključuje Li.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter