Izvor:
19.08.2019 u 09:05
0

INDIJSKE TRUPE OBJAVILE RAT: Pakistan ŽESTOKO uzvraća udarac? (FOTO, VIDEO)

Svi strahuju od najgoreg!

Pakistan je saopštio da su indijske trupe otvorile vatru na liniji razdvajanja u spornom regionu Kašmira i da je tom prilikom poginulo dvoje civila, dok je jedan ranjen.

Pakistanska i indijska vojska često razmenjuju vatru u tom himalajskom regionu, ali su tenzije porasle posle 5. avgusta, kada je Nju Delhi promenio status indijskog dela Kašmira.

Ministar spoljnih poslova Pakistana je saopštio da su se civilne žrtve dogodile zbog, kako je naveo, neprovociranog kršenja primirja od strane Indije u pograničnim selima.

Obe nuklearne sile već su vodile dva rata za kontrolu Kašmira, regiona koji su podelile i na koji obe smatraju da polažu pravo.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter