Izvor:
15.10.2016 u 03:54
0

PARANOIČNA HILARI POTPUNO POLUDELA: Zbog izmišljenog Trampovog intervjua, Klintonova ga optužila da sa Putinom pravi VELIKU SRBIJU?!

"Nedeljnik" juče objavio lažni intervju sa Donaldom Trampom, u kom se on navodno izvinjava Srbiji zbog bombardovanja 1999. Saradnici Hilari Klinton zbog ovog intervjua odmah požurili da optuže Trampa da kuje tajne planove s Putinom i Srbima.

Saradnici Hilari Klinton, demokratske kandidatkinje za predsednika SAD, optužili su juče republikanskog protivkandidata Donalda Trampa da ima tajni dogovor s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i "zlim Srbima" da ruši mir na Balkanu i pravi "veliku Srbiju"!

– Ove neverovatne optužbe usledile su kao reakcija na Trampov intervju beogradskom "Nedeljniku", u kome se on navodno izvinio Srbima zbog bombardovanja 1999. i najavio radikalnu promenu američke politike na Balkanu. Sinoć (po beogradskom vremenu) ispostavilo se da je ovaj intervju lažan, a Trampov izborni štab je zatražio izvinjenje od srpskih novinara. Ipak, to nije sprečilo Hilarine "teoretičare zavere" da na internet portalima rašire brojne optužbe, prema kojima predsednički kandidat republikanaca u "zločinačkom udruženju" sa Putinom i Srbima maltene sprema novi rat u bivšoj Jugoslaviji.

Koliko je daleko sve otišlo možda najbolje govori podatak da je Laura Rozenberg, savetnica za spoljnu politiku u štabu Hilari Klinton, optužila Trampa da je intervjuom srpskim novinama i izvinjavanjem za NATO bombardovanje dokazao da je Putinov špijun!

– Dok se Hilari Klinton hrabro suprotstavlja nasilju Rusije, Tramp nastavlja da ponizno služi Putinu – optužila je Rozenbergova.

Takođe, bliski Hilarin saradnik Hauard Din optužio je Trampa da se udvara Srbima nadajući se njihovim glasovima u SAD, pošto je prethodno izgubio podršku svih drugih manjina.

– Izgubio je žene, crnce, Latinose, Azijce, Indijance, muslimane… Dakle, ko bi još mogao da glasa za njega?! Možda Srbi… – objašnjavao je Din.

Ipak, i kada je postalo jasno da je Trampov intervju lažan, odnosno da se on u stvari i nije izvinio Srbima i nije najavio promenu politike na Balkanu, Hilarini saradnici nastavili su da napadaju i optužuju protivkandidata.

– Sad je jasno, Tramp sa Putinom i Srbima planira da pravi "veliku Srbiju"! To je stari ruski geostrateški plan, koji ruši sve interese Evropske unije i NATO na Balkanu! – napisao je noćas jedan od komentatora na američkom portalu "Politiko".

A kako je zapravo došlo do toga da jedan intervju u beogradskom "Nedeljniku" izazove politički zemljotres u SAD? Dok iz štaba Donalda Trampa tvrde da je intervju izmišljen, a njegova predstavnica za štampu Suzan Rajder Javorovski kaže da on nikada u životu nije razgovarao ni sa jednim srpskim novinarom, u "Nedeljniku" kažu da su ili žrtve prevare ili političke igre.

U saopštenju ovog lista se navodi da su sa Trampom stupili u kontakt preko izvesnog Vladimira Rajčića, Srbina iz Los Anđelesa koji se predstavlja kao holivudski producent i "budući kandidat za predsednika Srbije"!

On je, kako saznajemo, obećao da će pitanja srpskih novinara preneti Trampu, a onda je, posle mesec dana "pregovora", poslao odgovore.

U "Nedeljniku" tvrde da su odgovore dobili sa imejl adrese Suzan Rajder Javorovski, koja je to sinoć kategorički demantovala.

Noćas, u vreme zaključenja ovog izdanja Informera, nije bilo moguće utvrditi punu istinu o ovom slučaju. To, međutim, ne sprečava internet-jurišnike Hilari Klinton da i dalje plasiraju informaciju o tajnom paktu Trampa, Putina i "zlih Srba", koji su svi skupa rešili da prave "veliku Srbiju"!?!

Informer će u narednim danima nastaviti da se bavi detaljima ove priče.

Informer
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter