Izvor:
07.05.2016 u 15:17
0

DŽABA MU MILIJARDE: Tramp mora na sud

Donald Tramp će morati da se pojavi na sudu u San Dijegu, u vezi sa kriminalnim aktivnostima Univerziteta Tramp, nakon izbora koji će biti održani početkom novembra.

Kako prenosi Associated Press postoje tri tužbe protiv Trampa: dve u Kaliforniji i jedna u Njujorku. Saopšteno je da je okružni sudija zakazao početak procesa posle predsedničkih izbora, da bi obezbedio nepristrasnost porote. Advokat milijardera je izjavio da je njegov klijent spreman da bez izuzetka dolazi na sve parnice.

Tramp prima blisko k srcu taj slučaj – izjavio je njegov advokat.

“Univerzitet Trampa” već odavno ne postoji, jer je vršio svoju delatnost bez licence. Tamo su održavani kursevi u vezi sa navikama u oblasti zaključivanja poslova sa nekretninama. Kurs je koštao 35.000 dolara.

HappyTV.rs
Foto: Twitter/NBCNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter