Izvor:
07.05.2016 u 04:03
0

STRAVIČAN PRIZOR: Maloletnica brutalno pretukla devojčicu

Stravičan video snimak u kom jedna maloletnica krvnički udara devojčicu koja naizgled nije ni pokušavala da se odbrani objavljen je na Jutjubu i odmah izazavao burne reakcije širom sveta.

Incident je dokumentovan ispred srednje škole Glenifer u gradu Pajsliju u Škotskoj, a po navodima stranih medija, dogodio se na jednom od odmora.

Na video snimku jasno se vidi kako jedna devojčica mučki udara drugu, vuče je za kosu, a potom i šutira dok jadno dete samo pokušava da sačuva lice i glavu.

Pored osobe koja je telefonom snimila incident, dosta dece je prisustvovalo napadu, a dok su se jedni smejali, drugi su dobacivali komentare, pa se tako čuje i: "O, Bože". Do kraja snimka niko nije ni pokušao da pomogne nesrećnoj devojčici, ali je zabeležen i muški mladalački glas koji je rekao: "Prekidajte ovo, prekidajte ovo".

Iako niko nije želeo da objavi imena dve maloletnice, pa ni dece koja su posmatrala strani mediji preneli su izjavu majke devojčice koja je napadnuta.

– Moja ćerka nije želela da se potuče sa tom devojčicom, ali je ona ipak nasrnula na nju i napala je. Sve je boli i ima modrice, ali celoj stvari nikako nije pomogla činjenica da je neko sve snimio. Snimak je deljen po društvenim mrežama i kada je otišla ponovo u školu deca su joj se smejala. Zaista je užasno – rekla je majka koja je želela da u što većoj meri sačuva anonimnost svog deteta.

Napad je prijavljen policiji i pokrenuta je istraga, ali dalje akcije nisu poznate.

Mirror
Foto: YouTube Printscreen/Hot News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter