Izvor:
20.04.2019 u 15:37
0

AKTIVIRANA EKSPLOZIVNA NAPRAVA BLIZU MINISTARSTVA KOMUNIKACIJA U KABULU: Nezvanično troje mrtvih!

Nepoznati napadači aktivirali su danas eksplozivnu napravu, u blizini avganistanskog Ministarstva komunikacija u Kabulu.

– Video sam tri napadača kako ulaze u ministarstvo. Jedan od njih je aktivirao eksploziv, dok su se dvojica borila sa obezbeđenjem– rekao je Ahmad Zaki, zaposlen u ministarstvu.

Iako još ne postoji zvaničan podatak o žrtvama, iz ministarstva zdravlja su rekli da je u bolnicu u Kabulu prevezeno šest ranjenika, a prema nezvaničnim saznanjima agencije stradale su najmanje tri osobe.

Portparol ministarstva unutrašnjih poslova Nasrat Rahimi kaže da su u razmeni vatre sa policijskim snagama poginula najmanje dvojica terorista, i da se više ne čuje pucnjava, ali da nemaju informacije da li je borba završena.

Snage bezbednosti tvrde da je uzrok eksplozije napad bombaša samoubice.

Prema rečima zvaničnika, zgrada ministarstva je evakuisana, a nekoliko napadača se zatvorilo u obližnju poštu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter