Izvor:
19.01.2019 u 12:58
0

TEREZA MEJ: Pozvana da odustane od „crvenih linija“ u vezi sa Bregzitom!

Bivši britanski premijer Džon Mejdžor pozvao je danas premijerku Terezu Mej da odustane od svojih "crvenih linija" u vezi s Bregzitom i dozvoli parlamentu da nađe način da izbegne štetu od izlaska Velike Britanije iz EU u martu bez sporazuma.

– Ako napustimo EU u haosu i bez sporazuma, čini mi se da je to najgori od svih rezultata – rekao je Mejdžor.

Prema njegom mišljenju, Mejova bi trebalo da se "pozabavi" poslanicima u njenoj Konzervativnoj stranci koji kažu da su spremni da prihvate Bregzit bez sporazuma.

U utorak su britanski parlamentarci velikom većinom odbacili predlog Tereze Mej o Bregzitu koji je dogovorila sa EU, ali su u četvrtak ipak izglasali poverenje njenoj vladi.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter