Izvor:
04.05.2016 u 21:40
0

UPOZORENJE IZ EVROPOLA: Moguć novi teroristički napad u Evropi

Direktor Evropola Rob Vajnrajt upozorio je danas u Rimu da će se u Evropi verovatno dogoditi novi teroristički napad velikog obima.

Pretnja od terorističkog napada je i dalje veoma visoka, najozbiljnija od 11. septembra i strahujem da je u budućnosti moguć novi napad u Evropi– rekao je Vajnrajt u obraćanju pred komitetom za Šengen italijanskog parlamenta.

Vajnrajt je dodao da Evropol nema informacije o konkretnim pretnjama za Italiju, prenela je agencija Ansa.

Italijanska agencija je podsetila da je u januaru Evropol objavio izveštaj u kom se navodi da će biti još terorističkih napada u Evropi.

– Znali smo da je Islamska država uspostavila novu komandnu strukturu u Siriji i da je planirala napade na evropske gradove i onda se, nažalost, dogodio Brisel– naveo je šef Evropola.

Vajnrajt je istakao da je zato prioritet da se identifikuju aktivnosti drugih terorističkih mreža u Evropi.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ minutenews,Tgcom24

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter