Izvor:
21.10.2018 u 16:37
0

OPASNOST SVE BLIŽA: Uragan „Vilja“ ojačao, približava se obali Meksika!

Novoformirani uragan brzo dobija na snazi u blizini pacifičke obale Meksika, a meteorolozi upozoravaju da bi mogao da dostigne status četvrte kategorije pre nego što sredinom naredne sedmice pogodi kopno, između Puero Valjarte i Masatlana.

Uragan "Vilja" se rano jutros nalazio 390 kilometara jugozapadno od lučkog grada Mansanilja, s vetrovima jačine od 140 kilometara na sat, prenosi AP.

Američki Nacionalni centar za uragane saopštio je da bi "Vilja" mogao da postane veliki uragan do ponedeljka ujutro, a da bi se obali mogao približiti do utorka uveče.

U međuvremenu, tropska oluja "Visente" je oslabila krećući se ka jugu, a meteorolozi predviđaju da bi se mogla približiti centralnopacifičkoj obali u utorak uveče.

Ta oluja je trenutno registrovana oko 185 kilometara jugoistočno od Puerto Anhela s vetrovima od 85 kilometara na sat.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter