Izvor:
28.08.2016 u 13:48
0

STRAVIČNO: Umro od POLJUBCA!

Hulio Macias Gonzales počeo da se grči za stolom dok je sedeo sa svojom porodicom u Meksiko Sitiju nakon što je proveo veče sa svojom devojkom.

Bolničari su poslata na lice mesta, ali tinejdžera nisu uspeli da spasu. Smatra se da je "ljubavna šljiva", takođe poznata kao "Hiki", izazvala krvni ugrušak koji se uputio ka Hulijovom mozgu zbog čega je doživeo moždani udar.

Njegova devojka (24) je nestala, a roditelji dečaka je krive za njegovu smrt. Nedavno je žena (44) je ostala delimično paralizovana posle moždanog udara u sličnim okolnostima.

Ona je izgubila pokretljivost leve ruke posle romantičnog susreta. Lekari u Novom Zelandu nisu mogli shvatiti uzrok dok nisu primetili modricu na desnoj strani vrata, i oštećenu veliku arteriju ispod.

Ljubavna šljiva napravila je krvni ugrušak u koji je potom otputovao u srce žene, nakon čega je preminula.

Izvor:Alo
Foto:Twitter//ScreamQueens

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter