Izvor:
27.08.2016 u 00:54
0

OVAKVOG GA NIKADA NISTE VIDELI: Putin umire od smeha i zeza seljaka koji se uključio uživo u program! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin je, navodno, za jednog seljaka rekao “šta će mu automobil kada nema put” . Upravo ova izjava došla je u žarište debate na kanalu ruske državne televizije “Rusija 1″, gde je jedan od vođa ruske opozicije i bivši premijer Mihail Kasjanov oštro izneo tu rečenicu, napadajući Putina na sve moguće načine.

Naime, ruski opozicionar tvrdi da je Putin to izjavio i “u lice” se narugao seljaku u programu uživo kada je odgovarao na pitanja građana.

Voditelj debate Dmitrij Šugorev negirao je da je predsednik tako nešto rekao, a nakon reklama, izjavio je da je njegova ekipa pretražila sve arhive Putinove “direktne linije” i nikako nije uspela da nađe to što je Kasjanov izneo.

Kasjanov je, inače, bivši bliski Putinov saradnik i premijer Rusije, a rat s Putinom je definitvno započeo kada je u aprilu procureo njegov snimak s 19 godina mlađom ljubavnicom.

Međutim, Rusi nisu bili lenji, pa su jednim klikom na Jutjubu našli snimak i dokazali da je opozicionar u pravu.

Naime, čovek iz sela Beljgo u Habarovskom regionu rekao je pre dve godine godine Putinu da je zaljubljenik u automobile i da godišnje plaća porez na motorna vozila od 4.000 rubalja (61 američki dolar), iako u njegovom selu nema puta, a najbliži auto-put je udaljen 50 kilometara.

Program je išao uživo, Putin je počeo da se smeje i pitao je seljaka: “Šta će vam automobil, ako nema puta? Gde da vozite?”.

Nesrećni čovek je nastavio da govori Putinu o tome da je neophodno izgraditi puteve i generalno poboljšati infrastrukturu, jer je najpotrebnija povređenima i bolesnima.

Pogledajte video kad se Putin ruga seljaku:

Telegraf.rs
Foto: Youtoube Printscreen/ЛибТВ

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter