Izvor:
18.08.2018 u 16:23
0

 Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je u Berlin, gde će razgovarati sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel!

Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je u Berlin, gde će razgovarati sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Avion ruskog lidera sleteo je na aerodrom Tegel u Berlinu, odakle će se zaputiti u zamak Mezeberg, rezidenciju nemačke vlade, na oko 70 km severno od Berlina, prenosi ruska agencija Tas s.

Pre dolaska u Berlin, ruski predsednik je ranije danas boravio u Austriji, kao gost na svadbi ministarke inostranih poslova Austrije Karin Knajsel.

Sastanak sa kancelarkom Merkel bi trebalo da počne u 18 časova po lokalnom vremenu.

Neposredno pred početak sastanka, dvoje lidera će se obratiti medijima i izneti agendu sastanka, a nakon toga će nastaviti razgovore u formatu radnog ručka, što će biti zatvoreno za medije.

Očekuje se da će se Putin i Merkel dotaći tema kao što su situacija u Siriji, istočnoj Ukrajini, bilateralna saradnja, kao i energetska pitanja.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter/relombardo3

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter