Izvor:
18.02.2018 u 23:33
0

MILORAD DODIK: U Hrvatskoj sam vozio više od 180 kilometara na čas i platio „astronomsku kaznu“!

On je odbacio tvrdnje da je tražio poseban tretman kada je krenuo u Karlovac prošle nedelje.

Predsednik RS Milorad Dodik potvrdio je da je platio kaznu zbog prekoračenja brzine na auto-putu u Hrvatskoj, ali je odbacio tvrdnje da je tražio poseban tretman kada je krenuo u Karlovac prošle nedelje.

Dodik je rekao da je u Hrvatskoj vozio više od 180 kilometara na čas i da je platio "astronomsku kaznu".

Za prekršaj u pitanju, po hrvatskom zakonu, propisana je kazna od 3.000 do 7.000 kuna, odnosno od 400 do 950 evra.

BILI LJUBAZNI, NIJE BILO PRETRESANJA

– Išli smo 180 ili nešto više. Policija je zaustavila auto mojih pratilaca i mi smo platili kaznu i nastavili put. Nikakvih pretresanja nije bilo. Čak su bili ljubazni pa su rekli da je radar zabeležio, pa da ne mogu sada to da ponište. Umesto da gubimo nekoliko sati da bih imao privilegiju da skinu tu kaznu, mi smo platili i nastavili put. I opet smo vozili 180 – rekao je Dodik.

NE TRAŽI POSEBNE USLOVE

Govoreći o tvrdnjama da je tražio pratnju kada je krenuo u Karlovac, Dodik je dodao da nikada ne traži posebne uslove.

– Kada idem u Srbiju vozim se autom – rekao je Dodik i dodao da kada bude napravljen auto-put od Banjaluke do Bijeljine i granice sa Srbijom, tamo više neće ići preko Hrvatske.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/N1infoSA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter