Izvor:
16.02.2018 u 19:36
0

UŽAS U BIHAĆU: Pijan pokušao da siluje ćerku u kolima, devojka je uspela da se otrgne od nasilnika i pobegne!

R. M. (47) iz Bihaća je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da siluje ćerku A. M. (21) u automobilu, a samo srećom devojka je uspela da se otrgne od nasilnika i pobegne.

Slučaj je u sredu policiji prijavila ova devojka, koja se prilikom bežanja iz očevog automobila lakše povredila.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je bio pijan kada je nasrnuo na ćerku.

Otac i ćerka žive u istom domaćinstvu. Uveče je vozio kući, navodno su se vraćali iz kupovine. Odjednom je počeo da je dodiruje po intimnim delovima tela. Devojka ga je odgurnula, a onda je on postao nasilan. Uspela je da izađe iz automobila i brzo otrčala. Tada je pala i lakše se povredila", rekao je izvor blizak istrazi.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona rekli su da uhapšenog sumnjiče za krivično delo bludne radnje i nasilničko ponašanje.

– Nakon detaljne istrage i utvrđivanja svih okolnosti, odlučićemo o daljim merama protiv uhapšenog, – rekli su u MUP USK.

Na području koje pokriva ovo ministarstvo u proteklih nekoliko meseci bilo je niz prijava koje se odnose na nedolično ponašanje očeva prema ćerkama.

Policiji u Bihaću se početkom februara obratila majka šestogodišnjakinje koja je prijavila svog bivšeg supruga da se samozadovoljavao pred ćerkom dok se devojčica nalazila kod njega.

Tada je iz MUP USK rečeno da je o svemu obavešteno tužilaštvo, i da istražuju slučaj zadovoljavanja pohote pred detetom. Cazinska policija je sredinom prošlog meseca uhapsila muškarca osumnjičenog da je tri puta tokom prošle godine seksualno napastvovao svoju desetogodišnju ćerku. Prijavu je i u tom slučaju podnela devojčicina majka, koja je sa ćerkom prvo otišla u Centar za socijalni rad Cazin gde su razgovarale sa psihologom, a potom je majka sve prijavila policiji. Iz Kantonalnog tužilaštva USK je potvrđeno da je taj otac pušten na slobodu, a da je usledilo saslušanje svedoka koji bi svojim iskazom mogli da ponude saznanja o ovom slučaju.

Stanje šoka

Devojka je zbrinuta u Domu zdravlja u Bihaću, s lakšim povredama i u stanju šoka.

Iz policije je nezvanično saopšteno da ranije nije bilo sličnih prijava u vezi s ovom porodicom, a u istragu o svemu uključilo se i Tužilaštvo Unsko-sanskog kantona.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter