Izvor:
11.02.2018 u 01:02
0

DRAMA U SARAJEVU: Majka se zabarikadirala u stanu sa dve kćerke i pretila da će ih zaklati, policija jedva spasila devojčicu u invalidiskim kolicima! (VIDEO)

Žena će najverovatnije biti prevezena na Psihijatrijsku kliniku.

Nakon više od dva sata drame u sarajevskom naselju Hrasnica, gde se žena zabarikadirala u stan i pretila da će "poklati decu", Hitna pomoć ju je, zajedno sa ćerkom, odvezla na ukazivanje lekarske pomoći.

Lekari su prvo iz stana izveli devojčicu, koja je prema rečima komšija teško bolesna, a potom i majku, za koju su rekli da takođe ima zdravstvenih problema i da se radi o psihičkom bolesniku.

Prema informacijama koje su potvrđene i iz policije, povređenih osoba u incidentu nije bilo. Žena će najverovatnije biti prevezena na Psihijatrijsku kliniku.

Ona je, kako su ispričale komšije, navodno uzela nož i pretila kako će "poklati decu". Komšije pričaju da se radi o samohranoj majci, koja ima dve ćerke, od kojih je jedna u invalidskim kolicima.

Budući da je zaključana u stanu, vatrogasci su unutra ušli kroz balkon, dok je druga ekipa razvalila ulazna vrata, kako bi medicinari Hitne pomoći i policija mogli ući, a navodno je na mesto događaja izašao i socijalni radnik.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter