Izvor:
07.07.2016 u 15:52
0

HAOS U BANJALUCI: Masovna tuča navijača, DEMOLIRAN HOTEL! (VIDEO)

Navijači bugarskog fudbalskog kluba Beroe učestvovali su u masovnoj tuči u sredu uveče u Banjaluci ispred Hotela "Bosna". Tokom tuče je pričinjena materijalna šteta u hotelu kao i u bašti kafića "Debela Berta", koji se nalazi u sklopu hotela.

Dvadesetak Bugara, koji su u Republiku Srpsku doputovali zbog utakmice protiv Radnika iz Bijeljine u kvalifikacijama za Ligu Evrope, palilo je baklje, a potom je nastao haos. Postoje dvije verzije događaja.

Jedni tvrde da su polupali stakla na ulaznim vratima hotela, te da su delove stakla koristili u tuči, tako da je više lica povređeno.

Prema drugoj priči, Bugari su napadnuti i samo su se branili. “EuroBlic” piše da je ubrzo stigla policija, koja je gostujuće navijače privela u stanicu CJB Banjaluka.

Nekoliko Bugara smještenih u Hotelu "Talija", koji se nalazi oko 200 metara od Hotela “Bosna”, nije učestvovalo u tuči i policija ih je pod pratnjom dopratila do prenoćišta, saznaje “EuroBlic“. Na licu mesta je izvršen uviđaj, a ispred hotela su se mogli videti i delovi hotelskog inventara.

Kako "Nezavisne" saznaju jedan navijač prevezen je na hirurgiju, a dvadeset je uhapšeno.

Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter