Izvor:
21.11.2017 u 22:30
0

Dodik: General Mladić patriotski obavljao svoju dužnost!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je general Ratko Mladić veoma profesionalno i patriotski obavljao svoju dužnost, kao i da će se u slučaju negativne presude Haškog tribunala samo ojačati mit o njemu, prenosi RTRS.

Dodik je naglasio da, s obzirom na sve do sada viđeno protiv Srba u Hagu, svi imaju osećaj povodom sutrašnje presude generalu Mladiću.

"Ali, bez obzira na to, Ratko Mladić ostaje legenda u srpskom narodu, čovek koji je svoje profesionalne i ljudske sposobnosti dao u funkciju odbrane slobode srpskog naroda, gde god on bio", rekao je Dodik danas novinarima u Banjaluci.

Prema njegovim rečima, Mladić je komandovao Vojskom Republike Srpske koja je branila slobodu naroda i učinila da bude stvorena Republika Srpska.

"Ono što su Mladić i mnogi s njim učinili jeste da su veoma profesionalno obavili svoju dužnost. Žrtvujući svoj i komoditet svoje porodice, znali su da će biti izloženi svim ovim procedurama koje dugo godina traju, ali nisu odustajali od istinske slobodarske ideje što se tiče Republike Srpske", rekao je Dodik.

tanjug.rs
Foto: wikipedia, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter