Izvor:
29.06.2017 u 16:17
0

ARAPIN NAPRAVIO HAOS U ZAGREBU: Nije mogao da podigne novac u pošti, pa pretio da će sve dići u vazduh!

Arapin, Fadi M. S. (41), iživciran time što nije mogao da dobije novac u glavnoj poslovnici pošte u Branimirovoj ulici u Zagrebu, zapretio je da će "doći sa svojim ljudima" i službenice politi benzinom i zapaliti ih.

Hrvatski mediji prenose da je Arapin stanovnik Velike Britanije i da do sada nije bio osuđivan, međutim, nije poznato šta ga je nateralo da tako odreaguje.

Da li je u pitanju uznemirenost zbog neke zabrane kojom mu je blokiran novac koji je želeo da podigne, ili je reč o susretu s hrvatskom administracijom koji je za njega bio toliko uznemirujući, ni policija nije uspela da otkrije.

Fadi je želeo da podigne novac koji mu je neko poslao putem “Western Uniona”, a radilo se o 5.000 evra.

Međutim, već kod prvog zahteva za isplatom došlo je do problema jer nešto nije bilo u redu s lozinkom koju je Fadi dao službenici, a koja služi za identifikaciju osobe koja novac podiže. Službenica je rekal da mora da dođe sledećeg dana, što je Britanac i uradio, ali mu je rečeno da je isplata navedenih 5.000 evra iz nekoga razloga blokirano i da mu novac ne može biti isplaćen.

Tada je je službenici zapretio da će doći njegovi ljudi koji će zapaliti i nju i celu poštu. Policija ga je prijavila zbog pretnje, a zbog opasnosti od bega, budući je reč o stranom državljaninu, određen mu je istražni zatvor u Remetincu do okončanja postupka.

izvor:kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter