Izvor:
20.11.2019 u 19:11
0

SKANDAL TRESE VOJSKU: Piloti prevozili švercera oružja!

– U hrvatskoj vojsci izbio je novi skandal pošto su trojica pilota Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva iz vojne baze u Zemuniku pod istragom civilne i vojne policije.

Piloti su vojnim helikopterom prevozili švercera oružjem, a policija je pretresom njihovih domova pronašla i veću količinu vojne municije.

"Oni su udaljeni iz letačke službe i uskraćena su im određena materijalna prava koja su vezana za letački dodatak", kazao je brigadni general Mato Mikić, komandant Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva.

"Ovo je izolovani slučaj, to se u Hrvatskom ratnom vazduhoplovstvu dosad nije dogodilo. I dalje ćemo preduzimati mere da sprečimo takve slučajeve", dodao je Mikić

Izvor: Tanjug
Foto: france24.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter