Izvor:
22.10.2019 u 15:35
0

ZVIZDIĆ JE NEZAKONITO NA ČELU INSTITUCIJA: Privatno posećuje SAD? (FOTO)

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Denis Zvizdić, iako je nezakonito na čelu više institucija u BiH, nije zadužen za kreiranje spoljne politike BiH, pa se njegov izlet u SAD i nastup koji je tamo imao mogu tretirati kao lični čin.

– Ako nije njegov lični čin, onda bi srpski kadar u Savetu ministara (u tehničkom mandatu) mogao da odgovori – čije stavove Zvizdić zastupa u SAD? Da li Mirko Šarović, Dragan Mektić i Igor Crnadak misle da je neusvajanje godišnjeg nacionalnog programa za članstvo u NATO najveći problem ili to što SDA ne prihvata izborne rezultate – rekao je Dodik.

Kako je rekao, insistiranje Zvizdića na NATO integracijama je suprotno volji naroda u BiH i može se smatrati samo njegovom željom.

– Istupi, poput ovog Zvizdićevog urušavaju mrvice integriteta koje BiH ima kod drugih država – rekao je Dodik.

Zvizdić, koji je istovremeno predsedavajući Savjeta ministara u tehničkom mandatu i predsedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, pozvao je na sastanku sa specijalnim izaslanikom za zapadni Balkan u Stejt separtmentu Metjuom Palmerom, na pojačano prisustvo američkih zvaničnika u BiH i založio se za integracije BiH u NATO.

Izvor: Tanjug
Foto:
Twitter/Grad Bijeljina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter