Izvor:
29.09.2019 u 13:14
0

ALEKSANDAR VAN DER BELEN PORUČIO: Svaka izborna kampanja je „tvrda“!

Predsednik Austrije Aleksander van der Belen, nakon glasanja na prevremenim parlamentarnim izborima, rekao je da posle izbora predstoji posao formiranja koalicije ali je istakao da ne treba podleći vremenskim pritisku.

Van der Belen je na glasačko mesto u Beču došao u pratnji supruge Doris Šmidauer i "prvog psa" Austrije Juli.

U izjavi novinarima on je odbacio tvrdnju da je predizborna kampanja bila prljava.

Predsednik Austrije ukazao je da je svaka predizborna kampanja "tvrda" i da je važno da učesnici u kampanje budu svesni da najkasnije dan posle izbora moraju ponovo biti u mogućnosti da razgovaraju jedni s drugima.

Kao centralne teme u predstojećim koalicionim pregovorima, Van der Belen je naveo obrazovanje, zaštitu životne sredine, bezbednosna pitanja, ali i vojsku.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter