Izvor:
27.09.2019 u 11:51
0

HAOS U HRVATSKOJ! Sud doneo udarnu odluku o Kapetanu Draganu!

Županijski sud u Varaždinu odbio je u četvrtak zahtev Kapetana Dragana za uslovno puštanje na slobodu i ocenio da nisu ispunjeni uslovi.

Vasiljković nije želeo prisustvovati sednici Vijeća niti javiti se videovezom.

Ovo mu je drugi zahtev za uslovnim otpustom pošto mu je u novmebru prošle godine prvi bio odbijen.

Tada je zaključeno da zatvorenik negira počinjenjeno krvično delo i kaznu smatra nezasluženom, i da je na temelju takvih podataka iz pribavljenih izveštaja zaključeno da nisu ispunjene zakonske pretpostavke za prihvatanje predloga za njegov uslovni otpust.

Podsetimo, Kapetan Dragan je u junu 2018. pravosnažno osuđen na 13 i po godina zatvora zbog ratnog zločina počinjenog Kninu i Glini 1991. Hrvatskoj je izručen iz Australije.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter