Izvor:
19.08.2019 u 08:10
0

SNAGE ALBANSKE POLICIJE NA NOGAMA: Haos u selima kod Andrijevice! (FOTO)

Iz policije je nezvanično rečeno da je reč o sprovođenju dogovora između Crne Gore i Albanije.

Nekoliko građana sela Đuliće u opštini Andrijevica obavestili su u ponedeljak medije u Beranama o događaju koji je izazvao veliko uznemirenje javnosti u tom kraju, u pograničnom delu sa Albanijom.

Na katunu Asanac, iznad Đulića, primetili smo policijsku patrolu iz Albanije! Doduše, bili su nenaoružani, ali, simptomatično je da se baš sada pojavljuju na našoj teritoriji. Obaveštavamo nadležne da ćemo se samoorganizovati i da više nećemo dozvoliti nikakvu kontrolu naše teritorije, pa makar se sa bilo kim Albanci dogovarali – kazali su meštani Đulića.

Nezvanično rečeno da je reč o sprovođenju dogovora između Crne Gore i Albanije, kojim bi se policijske dve države bolje suprotstavile organizovanom kriminalu.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter