Izvor:
19.06.2019 u 18:52
0

MILORAD DODIK: Savet ministara u tehničkom mandatu za današnju sednicu Predsedništva BIH nije dostavio sveobuhvatne izveštaje!

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Savet ministara u tehničkom mandatu za današnju sjednicu Predsedništva BiH nije dostavio sveobuhvatane izveštaje ni o migracijama, niti o evropskim integracijama.

Dodik je istakao da je Predsedništvo zatražilo od Saveta ministara da dostavi sređen dokument koji će obuhvatiti mere u vezi sa migrantskom krizom, među kojima neće biti raspoređivanje vojske na granicu.

On je posle sednice Predsjedništva rekao da BiH može sa Srbijom i Crnom Gorom da dogovori mere za sprečavanje trgovine ljudima, koja predstavlja problem.

Svi znaju kuda migranti prolaze, ali nema akcije. Moramo da imamo efektivne mere koje može da predloži Savet ministara – naglasio je Dodik.

Govoreći o formiranju novog saziva Saveta ministara, on je naveo da, što se njega tiče, to telo može biti formirano odmah.

Neophodno je što pre formirati organe vlasti. Sa naše strane nema nijednog problema ili uslova. Ja sam spreman da to učinim bez ikakvih uslovljavanja – rekao je Dodik.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter