Izvor:
29.09.2016 u 14:29
0

DETALJI TRAGEDIJE PORED TUZLE: Otac ubica u kritičnom stanju, planirao je masakr!

Tuzlanski lekari se bore za život Nešada Djedovića (42) koji je sinoć ubio svoje dvoje maloletne dece, a zatim pokušao izvršiti samoubistvo. Tragedija se desila na regionalnom putu Lipnica – Obodnica kod Tuzle, u zaseoku Repušac. Kako je potvrđeno iz policije Tuzlanskog kantona Nešad Djedović je ubio svoje dvoje dece, dečaka A.D. i devojčicu M.D, te nakon toga pokušao izvršiti samoubistvo.

Za sada se nagađa o uzrocima tragedije, a, prema nezvaničnim informacijama, otac je na decu pucao iz pištolja u vlastitom automobilu. Pre krvavog čina , otac je pozvao telefonom svog prijatelja i rekao šta će uraditi. Međutim, prijatelj nije uspeo da spreči tragediju, jer čim je prekinuo vezu – pucao je.

– Tragedija se desila oko 19.30. Nakon dojave policija je izašla na lice mesta i zatekla stravičan u prizor. Otac, 42-godišnjak je pucao u svoje dvoje dece, dečaka i devojčicu, u automobilu. Jedno dete je preminulo na licu mesta. Drugo dete je preminulo u UKC Tuzla – kazao je portparol MUP TK, Izudin Šarić.

– Čekamo da se završi uviđaj nakon čega će biti poznato više detalja o ovom slučaju, kao i identitet muškarca i dece – kazao je Šarić.

Kako "EuroBlic" nezvanično saznaje ćerka je imala 12, a sin 7 godina. Nakon što je pucao u decu, muškarac je pucao sebi u glavu.

Pretpostavlja se da su porodični problemi mogući motiv ove tragedije, prenose federalni mediji. Majka dece nedavno je, navodno, napustila kuću i otišla u Nemačku, a njih ostavila sa ocem.

Ersija Aščerić-Mujedinović, portparol UKC Tuzla kazala je da je muškarac N.D. primljen u tuzlanski UKC sa teškom povredom glave.

– Njegovo zdravstveno stanje je izuzetno teško i neizvesno – kazala je Aščerić-Mujedinović.

Blic
Foto: Klix.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter