Izvor:
29.09.2016 u 03:18
0

STRAVIČAN ZLOČIN U BIH: Masakr u porodici pokraj Tuzle!

U naselju Donja Obodnica u blizini Tuzle otac je ubio svoje dvoje dece, a zatim je pokušao da izvršo samoubistvo, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Izudin Šarić, portparol MUP-a TK, potvrdio je za Klix.ba da je dvoje djece preminulo kao i da je otac pokušao da sebi oduzme život nakon krvavog bezumnog pira. Tragedija se desila oko 19 sati. Otac je prebačen u Klinički centar Tuzla i nalazi se u teškom stanju. Uviđaj na mestu tragedije obavljaju pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona, a očekuje se i dolazak dežurnog tužioca Tužilaštva TK.

Šarić je za Klix.ba potvrdio da su djeca bila maloletna, ali o godinama stradale dece nije želeo da govori sve dok uviđaj ne bude okončan. Policija ispituje i očevice koji bi mogli biti od koristi u potpunom rasvetljavanju događaja, a iz MUP-a TK kažu da osim ubijene dece i oca koji je pokušao samoubistvo nema drugih povređenih lica

Klix.ba
Foto: Avaz.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter