Izvor:
28.09.2016 u 20:46
0

OPET POZIVAJU NA RAT: U Sarajevu uklonjeni reklamni baneri, umesto njih postavljene RATNE ZASTAVE!

Nakon što su nadležne inspekcije juče uklonile plakate, banere i reklamne panoe iz centra Sarajeva, na istom mestu danas su postavljene zastave takozvane Armije Republike Bosne i Hercegovine.

Iz Opštine je ranije saopšteno da je intenzivno plakatiranje u spomenutim ulicama primećeno u noći 26./27.septembra, kada su zaposleni u opštinskoj Službi za komunalne poslove i inspektori Sektora za inspekcijske poslove izašli na teren i u skladu sa svojim ovlaštenjima, pokušali ukloniti nelegalno postavljene plakate i banere.

– Propagandni materijal (baneri) nije uklonjen jer mu se nije moglo pristupiti s obzirom da se nalazi na velikoj visini, kao i na električnim vodovima. Takođe, nelegalno su postavljeni plakati i na saobraćajnim znakovima i semaforima. Tom prilikom zatražena je i intervencija MUP KS, ali je ona izostala – navode iz Opštine Stari Grad.

Kandidat Demokratske fronte za Opštinsko veće Stari Grad Sarajevo Denis Stojnić, juče je kazao da uklanjanje zastava neće dozvoliti.

– Rekao sam, skidajte mene i moje plakate, ali zastavu mi ne dirajte. Moj otac se borio za ovu zastavu zajedno s našim narodom – ispričao je Stojnić.

Podsećamo, lokalni izbori održaće se u nedelju.

Blic
Foto: Twitter/njushoM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter