Izvor:
11.02.2019 u 15:21
0

INFORMACIJE PLAĆAJU 25000 HILJADA EVRA: Pokrenuta je potraga za Edinom Gačićem!

Vlada Kantona Sarajevo sutra će na sednici doneti odluku o iznosu nagrade za informaciju o višestrukom ubici Edinu Gačiću, za kojim je pokrenuta opsežna potraga.

Prema nezvaničnim informacijama portala Kliks, ta nagrada bi trebalo da iznosi 50.000 konvertibilnih maraka (25.000 evra).

Edin Gačić je višestruki ubica koji se sumnjiči za ubistvo Sauda Sultanića u mestu Podorašac kod Konjica pre sedam dana i policajca Mahira Begića u mestu Suhodol kod Tarčina.

U toku je opsežna potraga, a na terenu su brojne policijske ekipe.

Građani dojavljuju svaku sumnjivu situaciju, a Vlada KS je obećala da će novčano nagraditi osobu koja policiji dostavi konkretnu informaciju koja bi donela rezultat, a to je hapšenje Gačića.ž

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter