Izvor:
19.01.2019 u 10:01
0

HRVATSKA: Policajac pucao na krijumčara koji ga je napao!

Policajac u Istri pucao je u gume automobila u kome se nalazio krijumčar koji je nasrnuo na njega.

To se dogodilo u petak popodne na autoputu Istarski ipsilon u centralnoj Istri, a nakon toga krijumčar je uspeo da pobegne, prenosi Hina.

Do incidenta je došlo kada je policija pokušala da zaustavi vozilo koje se kretalo u pravcu Pazina za koje su imali dojavu da se dovodi u vezu s mogućim krijumčarenjem ljudi, i kada je vozač umesto da zaustavi, povećao brzinu.

Međutim, kada je naišao do dela puta na kome se izvode radovi, zaustavio je vozilo i iz njega su izašle četiri osobe i pobegle u obližnju šumu.

Kada je policajac prišao vozilu, vozač koji je ostao u automobilu, krenuo je prema policajcu, koji je onda pucao u gume.

Ipak, vozač je uspeo da pobegne.

Tokom večeri policija je uspela da pronađe osobe koje su pobegle iz automobila i ustanovljeno je da se radi o osobama sa Kosova, dok se za vozačem i dalje traga.

Izvor: Tanjug
Foto: Foto:Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter