Izvor:
12.09.2016 u 21:59
0

ORBAN BESAN NA EU: Ograde sa Srbijom i HRVATSKOM dokaz nesposobnosti Brisela!

Mađarski premijer Viktor Orban ponovo je danas oštro kritikovao migrantsku politiku EU, navodeći da to što je ta zemlja podigla ogradu prema Srbiji i Hrvatskoj da bi zaustavila migrante predstavlja dokaz "nesposobnosti Brisela".

U obraćanju mađarskom parlamentu, Orban je pozvao da to pitanje bude rešavano na nacionalnom nivou.

Prema njegovim rečima, očekivani uspeh na mađarskom referendumu o migrantskom pitanju, koji je zakazana za 2. oktobar, samo će ojačati protivljenje te zemlje bilo kakvim buducćim kvotama EU o raspodeli migranata, prenosi AP.

"Evropa mora da se probudi , kriza se neće rešiti sama od sebe", rekao je Orban, navodeći da su neophodne alternative – smislene debate i ujedinjena Evrope, prenosi MTI.

On je takođe najavio da će na narednom samitu EU u Bratislavi, 16. septembra, govoriti protiv "naivne i opasne" evropske migrantske politike, koju treba da bude zamenjena politikom "samoodbarne i demonstracijom snage".

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/Kun Zoltán László

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter