Izvor:
09.09.2016 u 14:57
0

CECA PRIZNALA DA JE PODVODILA MALOLETNICE: Sarajevska Madam dobila uslovnu kaznu!

Melisa Šehović Ceca danas je u Kantonalnom sudu u Sarajevu osuđena na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od dve godine jer je priznala da je učestvovala u organizaciji lanca prostitucije na području Sarajeva.

Šehovićeva je okrivljena da je u dogovoru sa Samirom Kurtovićem organizovala grupu od desetak devojaka sa kojima je i sama pružala seksualne usluge na području KS. Uhapšena je, zajedno sa Kurtovićem, tokom policijske akcije “Lipstik” u Sarajevu, piše Faktor.ba.

Kazna zatvora koja joj je izrečena neće biti izvršena ukoliko u roku od pet godina ne počini novo krivično delo. Ova odluka donesena je nakon što je Sudsko veće na čelu sa Jasenkom Ružićem prihvatilo sporazum o priznanju krvice koji je Šehović sklopila sa Tužilaštvom.

Optužena je kriva jer je organizovala pružanje seksualnih usluga i sama ih pružala i to tako što je na to nagovarala devojke koje je poznavala koristeći činjenicu da su slabog imovinskog stanja, te im je govorila kako će tako lako i brzo da zarade veću količinu novca. Takođe, koristila je i psihičku labilnost nekih od njih, naročito maloletnica, kako bi ih ubedila na učestvuju u svemu – istakao je Ružić.

On je dodao da je Šehovićeva devojke dovodila na dogovorene lokacija po pozivu Samira Kurtovića i to u hotele, kuće ili privatne vile. Pri tome su za sat vremena seksualnih usluga, kako je naveo Ružić, naplaćivali najmanje 200 KM, a oboje su za sebe odvajali po 100 KM, piše Faktor.

Senad Osmić, postupajući tužilac u ovom slučaju, pre izricanja same sankcije u sudski spis je uložio i kopije materijalnih dokaza, a pojašanjavajući odluku o nagodbi sa optuženom i blagu sankciju kazao je kako je Šehović sa Tužilaštvom sarađivala od provog dana, odnosno, od njenog hapšenja.

Faktor.ba
Foto: twitter.com/faktorba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter