Izvor:
20.10.2018 u 11:38
0

NESREĆA KOD OSIJEKA: Srpski kamiondžija se sudario sa hrvatskim policijskim kombijem, ima žrtava!

Između Batine i Zmajevca, u Hrvatskoj, jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo 32-godišnji policajac Tomislav Hlevnjak, dok je njegov kolega zadobio teške i po život opasne povrede.

Dva policajca, inače pripadnika PU osječko-baranjske, vraćala su se u policijskom kombiju iz noćne smene. Put je bio klizav od kiše, a magla je znatno smanjila vidljivost.

U jednom trenutku došlo je do direktnog sudara policijskog kombija sa kamionom koji im je dolazio u susret. Mladi policajac je preminuo na mestu, a njegovog kolegu je odvezla Hitna pomoć.

Vozač kamiona (40) iz Srbije nije zadobio nikakve povrede. Policijsko vozilo je uništeno O smrti policajca oglasio se na Fejsbuku i Sindikat policije Hrvatske.

– S velikom tugom javljamo da je jutros tragično preminuo za vreme službe u saobraćajnoj nesreći, u 32. godini, član SPH Tomislav Hlevnjak policijski službenik IJP Osijek. Ovim putem izražavamo najiskrenije saučešće njegovoj porodici, prijateljima i kolegama. Počivao u miru! – pislao je.

Tomislav i njegov kolega Klaudio vraćali su se pozicije na kojoj su odrađivali noćnu smenu u stanicu u Batini. Tamo je trebalo da pokupe ostale kolege iz grupe i zajedno se vrate u bazu u Osijek.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter