Izvor:
20.10.2018 u 11:08
0

TRAGEDIJA KOD VARAŽDINA: Mladić pao sa bicikla, pa preminuo!

Mladić S.P. (24) iz Margečana, u Varaždinskoj županiji, u Hrvatskoj stradao je posle vožnje biciklom.

On se vozio biciklom po uzdignutom trotoaru uz put. U jednom trenutku je, iz neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad upravljačem i pao na ulicu. Povredio je glavu pa je prevezen u varaždinsku bolnicu.

Preminuo je u bolnici. Meštani su potreseni tragedijom koja je zadesila ovu porodicu. Kažu da je bio jako dobar mladić koji je živeo s ocem, dedom, bakom i stricem u kući u ovom malom mestašcetu. Majka mu je preminula pre više godina od opake bolesti.

– Strašno nas je pogodila njegova smrt, tim više što se to dogodilo u blizini škole koju je i on pohađao. Bio je uvek miran, drag i umiljat dečko – kažu komšije. Državni tužilac je odredio obdukciju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zanimljivosti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter