Izvor:
15.10.2018 u 06:08
0

PRELIMINARNI REZULTATI IZBORA: Željka Cvijanović novi predsednik Republike Srpske!

Prema još preliminarnim podacima Centralne izborne komisije BiH, sa oko 30 hiljada glasova prednosti, Željka Cvijanović novi je predsednik Republike Srpske.

Јoš 0,13 odsto biračkih mesta za predsednika Republike Srpske Centralna izborna komisija tek treba da obradi, a licitiranje sa izbornim pobednikom i dalje traje. Na tvrdnje opozicije da su izbori pokradeni i da je izabrani predsednik Srpske Vukota Govedarica, iz SNSD čiji kandidat sa više od 4 odsto u izbornoj trci vodi opoziciji poručuju da prestane da bude destruktivni faktor.

"Vukota Govedarica za sebe može reći da je predsednik Republike Srpske isto koliko može reći i da je on Napoleon Bonaparta ili Supermen. Do izbora svi smo znali da je gospodin Govedarica neozbiljan kandidat za predsednika Republike, a sada svi možemo da vidimo i da je neozbiljan čovek. Mi nismo imali nikakvu potrebu da bilo šta krademo", istakao je portparol SNSD Radovan Kovačević.

Izvor: Kurir
Foto: Capital.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter