Izvor:
09.10.2018 u 11:00
0

PRIŠTINSKI MEDIJI: Tači preti Haradinaju izborima!

Prištinski list "Zeri" danas navodi da su nesuglasice između kosovskog predsednika Hašima Tačija i premijera Ramuša Haradinaja zbog ideje o "korekciji granica" dostigle vrhunac u ponedeljak, kada je Tači rekao da se bilo koji kosovski premijer može lako zameniti ukoliko se ne popravi.

U sličnom tonu, kosovski dnevnik "Koha ditore" piše da se retorika između Tačija i Haradinaja pogoršala, i navodi da bi novi izbori mogli biti opcija za rešavanje trenutne krize.

Tači je u ponedeljak poručio Haradinaju, povodom njegovih izjava o dijalogu s Beogradom, da "ozbiljan čovek ne govori svakog dana o ratovima i tragedijama".

Osvrnuvši se na Haradinajevu izjavu da je ideja o razmeni teritorije Kosova i Srbije "mrtva", Tači je rekao da je od njega očekivao mnogo racionalniji i odgovorniji pristup.

Naše pozicije nisu večne, predsednici i premijeri mogu da se menjaju, oni dolaze i odlaze, a pogotovu se mogu promeniti oni koji se ne poprave – poručio je Tači, prenela je RTK 2.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter