Izvor:
26.08.2016 u 16:30
0

TUČA KOJA JE ZAPREPASTILA REGION: U SARAJEVU se DVE ŽENE potukle zbog RELIGIJE! (VIDEO)

Građani BiH, ali i čitavog regiona ostali su zaprepašćeni nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak dve starije žene, koje se svađaju, a nakon toga tuku.

Sve se to desilo u sarajevskom tramvaju, ni manje ni više nego zbog vere. Odnosno kada se žene preksrtila..

Svako jutro uđe i nešto se krsti – govori jedna žena.

Na to joj druga gospođa odgovara da se i ona može slobodno klanjati ako želi.

Pa klanjaj i ti, ko ti brani. Ja se ne stidim svoje vere. Od takvih napasti kao što si ti samo se krstom mogu odbraniti. Izvoli piši, žali se – odgovara ona.

Prepirka između dve gospođe u poznim godinama, trajala je nekoliko trenutaka, nakon čega su u raspravu „uvele“ i jednog muškarca.

Eno i onog budaletine. Idem u pola 6 busom, on ide u pola 6, ako ja idem u pola 7 i on ide tada. Izađe iz kuće i ne počešlja se – govori žena koja se krstila prilikom ulaska u vozilo.

Na to joj gospođa kojoj je to zasmetalo govori da se gospodin sasvim sigurno zaljubio u nju. Dok su izlazile iz autobusa počele su da se gurkaju, na šta je jedan muškarac dobacio „izađi, dok te nogom nisam izbacio“.

„Obračun“ dve gospođe nastavljen je ispred autobusa, kada su ove dve žene počele i da se tuku. Jasno se može videti da jedna žena drugu udara kesom i trči za njm.Iz autobusa se čuje navijanje „udri, udri je*o joj Hitler mater".

Kako se na kraju snimka može videti, žene su nastavile da se udaraju i dok je autobus odlazio. Putnici su se samo smejali..

Pogledajte snimak:

HappyTv.rs
Foto:You Tube Print screen/bjj bjj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter