Izvor:
25.08.2016 u 01:58
0

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Ujna ubila dete da bi PRIČALA TELEFONOM!

Fata Durak je navodno razgovarala telefonom i nervirao ju je plač 20 mesečnog Lazara. Kada ga je udarila, pao je i udario glavom o beton.

Smrt Lazara Rebića sarog 20 meseci, za koje su osumnjičeni ujak i njegova nevenčana supruga potresa Zvornik. Kako je dečak preminuo biće poznato tek nakon eshumacije tela koja bi trebalo da bude obavljena danas.

Mediji, nezvanično prenose da je Lazar Rebić ubijen u noći izemđu 16. i 17. avgusta. Njegova ujna Fata Durak je navodno razgovarala telefonom i nervirao ju je plač 20 mesečnog Lazara. Kada ga je udarila, pao je i udario glavom o beton, prenosi televizija RS.

Durakova je, kako navode mediji, sakirala telo i iste noći pobegla iz kuće.

Klupko je počelo da se odmotava sutradan kada je Fata pronađena u Živinicama, a ona i njen nevenčani suprug Mijat Stankić su u policji odgovornost za smrt deteta prebacivali su jedno na drugo.

Kako navode baka i deka ubijenog dečaka, oboje su imali problema sa alkoholom, a za sada nije poznato zbog čega je njima dodeljano starateljstvo nad decom.

Lazareva baka, Milena Stankić kaže da je Fata tukla dete, u šta je sumnjao i njegov otac Slađan Rebić, koji kaže nije imao uslove da se stara o deci, ali je primećivao da Lazar ima modrice i ogrebotine.

Policijski službenici Stanice javne bezbednosti Zvornik, uhapsili su Mijata Stankića i njegovu nevenčanu suprugu Fatimu Durak (34) iz Zvornika, zbog sumnje da su ubili dečaka.

Izvor.Alo
Foto:Twitter/CDM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter