Izvor:
24.08.2016 u 01:19
0

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO REGION: Oglasio se otac zverski ubijenog dečaka u Zvorniku!

Ubistvo dvogodišnjeg dečaka u Zvorniku za koje su osumnjičeni M.S. (38) i njegova nevenčana supruga F.D. (34) potreselo je ovo malo mesto na granici sa Srbijom, ali i ceo region.

Ubijenog dečaka, njegovog mlađeg brata i oca je majka napustila iCentar za socijalni rad je decu dodelio na čuvanje baki, majčinoj majci, dok su oca dečaci samo posećivali. U noći ubistva, deca su bila kod bake u selu Kamenica.

Slađan Redić, otac ubijenog dečaka kaže da je zadnji put sina video u subotu 13. avgusta kada je dolazio da im donese neke potrepštine.

Imao je na licu ogrebotine, a Fata Durak mi je rekla kako je imao duže noktiće i da se sam ogrebao. I ranije sam ga znao zateći sa povredama na licu, ali se ona uvek pravdala rečima kako je dete samo palo i povredilo se – počinje svoju ispovijest za “Avaz” Slađan Rebić, zaposleni u zvorničkoj “Glinici”, koji sa Rosom Stankić ima još i devetomesečnog sina Marka.

U sredu ujutro sam čuo da ja Fata nestala i odnela dete. Viđena je u Karakaju na putu za Živinice i Tuzlu bez deteta – kazao je otac takođe.

Inače, telo dečaka pronađeno je mrtvo u Petkovcima kod Zvornika. I otac i baka, kao i sve komšije su u šoku zbog tragedije koja ih je zadesila.

Baka Milena Stankić vidno potresena kazala je da njena snaja nije govorila ni sa kim u selu i da je imala veliki uticaj na Mijata.

Kako se nezvanično saznaje od dobro obaveštenih izvora bliskih porodici osumnjičeni za ubistvo nisu roditelji deteta, nego ujak i njegova nevenčana supruga. Oni su tokom saslušanja u policiji priznali ubistvo i detaljno su opisali kako su izvršili zločin.

Otac je jako vezan za decu, on im siguran sam ne bi naudio – dodaje izvor, a prenosi BN.

Naime, nestanak dečaka prijavljen je 18. avgusta u Policijsku stanicu Zvornik. Tom prilikom prijavljeno je da se u noći sa 16. na 17. avgust zajedno sa osumnjičenpm F. D. udaljio od kuće.

Policija je u istrazi došla do saznanja da su F.D. i M.S. najverovatnije ubili dečaka.

Oni su uhapšeni, a u toku ispitivanja su priznala zločin nad dečakom starim 20 meseci, i opisali ovaj gnusni čin. Pokazali su mesto zločina i mesto na kojem su zakopali telo nesrećnog dečaka.

HappyTv.rs
Twitter/ThreatSuppress

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter