Izvor:
22.08.2016 u 23:19
0

PUCNJAVA U BOLNICI: Upucao dva policajca i lekara, više teško ranjenih!

Zasad neidentifikovan muškarac otvorio je danas vatru u bolnici u Izoli u Sloveniji, a u pucnjavi ima teško ranjenih i mrtvih osoba, javili su slovenački portali.

Detalji incidenta zasad nisu poznati, ali mediji navode da je napadač upucao dvojicu policajaca i lekara i da ga je potom ubila policija.

Čulo se najmanje pet hitaca.

Direktor bolnice Radivoj Nardin je izjavio da su tri osobe u teškom stanju i da im život visi o koncu u operacijskoj sali.

Jedan svedok je za Primorske novice izjavio da je sa sinom izlazio iz bolnice kada je ugledao strašan prizor – na zemlji je ležao povređeni pollicajac, a nekoliko metara dalje bilo je vozilo s nekoliko rupa od metaka, u kojem je nepomično sedeo muškarac.

Prema informacijama RTV Slovenije u vozilu je bio napadač i njega je policija navodno ubila.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama jedan povređeni policajac podlegao povredama, prenose mediji.

Prema prvim informacijama, napadač je prvo pucao u čekaonici na očnom odeljenju bolnice, a na meti mu se navodno našao urolog.

U čekaonici je nastala panika, a napadač je pokušao da pobegne.

Tanjug
Foto: Twitter/Daily Mirror

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter