Izvor:
22.06.2018 u 11:02
0

VUČIĆ O PROTESTIMA U NIŠU: Srbija je demokratska zemlja i svako ima pravo da kudi i hvali!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je povodom najavljenih protesta u Nišu zbog namere gradske vlasti da državi ustupi na upravljanje aerodrom "Konstantin Veliki", da je Srbija demokratska zemlja i da svako ima pravo da kudi i hvali.

Vučić je, nakon sastanka sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevim, novinarima rekao da ne želi da kometariše proteste, ali da u demokratskoj zemlji svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje.

– Ja uskoro idem u Niš, obići ću fabriku "Cumtobel", da vidim kako se ljudi zapošljavaju i kako se ulaže u infrastrukturu. I ovo leto ću provesti u poseti Nišu – kratko je odgovorio predsednik upitan za mišljenje o najavljenim protestima.

Izvor: Tajug
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter