Izvor:
10.08.2016 u 01:27
0

SUTRA RASPRAVA O NOVOJ VLADI: Vučić završio izlaganje koje je trajalo ŠEST SATI!

Mandatar Aleksandar Vučić završio je večeras oko 20 sati izlaganje programa nove vlade, a rasparava o izboru nove vlade biće otvorena sutra u 10 sati.

Vučić je izlaganje završio nakon šest sati, a kraj govora ispraćen je aplauzom poslanika i gostiju sa galerije.

Nakon završetka izlaganja mandatara, odbijen je predlog Demokratske stranke Srbije da se duplira vreme rasprave o izboru nove vlade, sa pet na deset sati.

Vučić je u ekspozeu naglasio da je cilj nove vlade prosperitet i podizanje žvotnog standarda svim građanima.

Na početku predstavljanja programa vlade, deo opozicije, DS, SDS i D JB, napustio je skuštinsku salu, negodujući zbog načina zakazivanja sednice, a mandatar im je poručio da ih je narod izabrao da slušaju ekspoze i da posle iznesu primedbe, ali da je jasno da deo opozicije to uopšte ne zanima.

Predstavljajući detaljno plan rada nove vlade, Vučić je poručio i da je cilj da sva pregovaraška poglavlja budu zatvorena do kraja mandata buduće vlade, 2019. godine.

On je dodao da ce se plate u javnom sektoru i penzije u buducnosti redovno isplacivati, kao i da je cilj da se kroz povecanje potrošnje podigne rast, a ne samo kroz povecanje izvoza i investicija.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/ParlamentSrbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter