Izvor:
09.08.2016 u 22:28
0

HAOS U PRIŠTINI: Ponovo suzavac u parlamentu!

Ponovo suzavac u tzv. kosovskom parlamentu. Incident je izbio dok je odbor za spoljne poslove razmatrao nacrt dokumenta o demarkaciji granice sa Crnom Gorom.

Policija, kako se navodi, traga za predstavnikom radikalnog opozicionog pokreta Samoopredeljenje Dritonom Kaušijem, koji je bacanjem suzavca pokušao da onemogući usvajanje tog dokumenta.

Navodi se da je uprkos tome Nacrt usvojen sa šest glasova, te podseća da je tom sastanku prisustvovalo pet poslanika tog pokreta.

Kako je predviđeno, sporazum o demarkaciji sa Crnom Gorom, koji je potpisan prošlog avgusta u Beču, trebalo bi da se nađe na dnevnom redu kosovskog parlamenta u četvrtak.

Za Prištinu je, inače, taj dokument veoma važan jer od njegovog usvajanja zavisi hoće li Brisel odobriti viznu liberalizaciju za građane Kosova.

Sputnjik
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter