Izvor:
08.08.2016 u 18:30
0

SUTRA SEDNICA SKUPŠTINE: Do kraja nedelje nova vlada

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković saopštila je danas da je za sutra posle podne zakazala sednicu parlamenta na kojoj će biti raspravljano o novoj vladi, koju predlaže mandatar Aleksandar Vučić.

Pošto je predlog pre nekoliko minuta službeno predat i na pisarnici saopštavam da sam sazvala prvu posebnu sednicu u ovom sazivu za 9. avgust u 14 časova, sa dnevnom redom izbora vlade. Na ovoj sednici, koja počinej sutra u 14 časova, mandatar će izneti svoj ekspoze i usmeno obrazložiti sastav vlade– objasnila je ona.

Nakon toga očekuje da će uslediti sadržajna i ozbiljan rasprava, posle čeka očekuje polaganej zakletve članova vlade, koja će, prema njenom uverenju, biti izabrana velikom većinom.

Gojković je izrazila uverenje da će Srbija krajem nedelje dobiti novu vladu Ona se zahvalila mandataru što je ispoštovao zakonske rokove i predao svoj predlog odluke o izboru Vlade, sa predlogom da se u skladu sa poslovnikom Skupštine sazove što pre posebna sednica.

Tanjug
Foto:Twitter/cenosilikofob

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter