Izvor:
17.07.2016 u 17:12
0

MIHAJLOVIĆ SE NADA OTVARANJU POGLAVLJA: „Uradili smo SVE što se tražilo od Srbije!“

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da se nada da će biti otvorena Poglavlja 23 i 24 i da je Srbija uradila i više od potrebnog za njihovo otvaranje.

Nadam se da ćemo otvoriti poglavlja, ali čak i da ih ne otvorimo, unutar samih poglavlja smo već 80 odsto zahteva i stvari uradili. Sve što se tražilo od Srbije smo uradili, i više od ono što je potrebno da bismo poglavlje otvorili. Verujem da sve to ide svojim tokom – rekla je Mihajlović novinarima u Beogradu.

Ona je dodala da su za Srbiju važne reforme unutar same zemlje.

Evo, imamo reformu sistema izdavanja građevinskih dozvola, sledi nam reforma katastra. Ako govorimo i o pravosuđu i svim drugim delovima poglavlja, pred nama jeste jedan period aktivnih reformi koji je važan pre svega, za našu zemlju – rekla je Mihajlović nakon uručenja računara lokalnim samoupravama i drugim organima koji učestvuju u izdavanju elektronskih građevinskih dozvola.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter