Izvor:
05.07.2016 u 01:15
0

VUČIĆ O ODNOSIMA SRBIJE I HRVATSKE: Pustite nas da imamo različite POGLEDE I UVERENJA!

Predsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija i Hrvatska imaju različite poglede na prošlost, ali da zbog toga ne bi trebalo da imaju i drugačije poglede na budućnost, jer takva politika ne bi bila dobra ni za jednu državu.

"Suština je u tome da imamo različite poglede na prošlost, ali nemojte da imamo zbog toga i različite poglede na budućnost, da me ubedite da se sad ne nalazimo u Parizu, nego u Berlinu ili Rimu. Vi mislite jedno, mi mislimo isto", rekao je Vučić, odgovarajući na pitanja hrvatske novinarke, vezana za ratnu prošlost.

Vučić je rekao da Hrvatska na određene stvari gleda na jedan način, a Srbija na drugi.

"Pustite nas da imamo različite poglede i različita uverenja", rekao je Vučić. On je dodao da je bolje da se samo konstatuje da dve zemlje imaju različite poglede na stvari, a da se ne otvaraju pitanja iz prošlosti, od Varivoda do Vukovara.

"Treba da vidimo možemo li da razgovaramo, da imamo bolju ekonomsku saradnju. Ako se stalno budemo vraćali godine unazad, plašim se da neće biti dobro ni za koga od nas", rekao je Vučić.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/dna

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter