Izvor:
05.07.2016 u 00:37
0

VUČIĆ POSLE SAMITA: Merkel nam je čestitala na otvaranju poglavlja I PORUČILA SVIMA DA NAS PODRŽAVAJU!

Predsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas u Parizu da je Srbija dobila zeleno svetlo za poglavlja 23 i 24, koja će biti otvorena 19. jula.

Vučić je novinarima posle Samita lidera Zapadnog Balkana u Parizu rekao da Srbija sada sa većim optimizmom gleda u budućnost, da je ostalo još mnogo toga da se uradi, ali da veruje da će Srbija imati podršku EU i da će i sama taj posao da uradi.

"Nemačka kancelarka Angela Merkel je čestitala Srbiji i zamolila sve da podržavaju Srbiju na evropskom putu, a ne da je ometaju", rekao je Vučić, oceniviši današnji sastanak kao dobar, te primetivši da su drugi bili optimističniji od njega, a da je on bio realističan.

Vučić je rekao da je za Srbiju najvažnije da se sačuvaju mir i stabilnost, a da ne brine o ekonomskom rastu.

Izvor:Tanjug
Foto:Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter