Izvor:
16.10.2017 u 14:28
0

VUČIĆ: Necu bežati sa megdana, mogući parlamentarni izbori!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne isključuje mogućnost parlamentarnih izbora sledeće godine, navodeći da, ako opozicija iznese valjane razloge, može i da ih bude.

"Čujem da neki traže izbore i ako insistiraju na tome, neću bežati sa megdana. Ne isključujem izbore, i ako opozicija iznese valjane razloge, možda ih i bude", rekao je Vučić.

Na pitanje da li su izbori u Beogradu najveći test za SNS od 2012. godine, Vučić kaže da računa da su "Đilas, Šapić i Šutanovac veliki favoriti"

"Svi su oni kandidati istog režima DS i bore se jedino za privilegije i obnovu svojih milionskih kombinacija. Ako pobedimo, to će značiti da je narod glasao za rad, marljivost i trud, a ne za lopovluk i pljačku. Ako se desi drugačije, čestitaću im. Samo moraju da znaju da smo u Beogradu više uradili za ove tri godine nego oni od 1996.", kazao je Vučić.

Predsednik Srbije je naglasio da je veoma zadovoljan radom kabineta Ane Brnabić.

"Povećanje plata i penzija je značajno, a ako budemo disciplinovani, biće još povećanja u budućnosti. Pomalo sam tužan zbog činjenice da mnogi mediji i deo javnosti čak i najbolje rezultate pokušavaju da omalovaže", rekao je Vučić.

Izvor: Kurir
Foto:twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter