Izvor:
25.06.2016 u 19:11
0

JOKSIMOVIĆ: Nastavljamo put evropskih integracija, otvaranje poglavlja u julu

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da Srbija, uprkos Bregzitu, nastavlja svoj evropski put i da očekuje otvaranja poglavlja 23 i 24, "ako ne krajem juna onda u julu".

"Ako ne otvorimo poglavlja (23 i 24 koja se tiču vladavine prava) do kraja juna, tokom predsedavanja Holandije, uveren sam da će biti otvorena u julu", rekla je novinarima Joksimovićeva, koja je u centru Beogradu prisustovovala obeležavanju 15 godina Nemačko-srpske razvojne saradnje.

Obeležavanju je prisustvovao i ambasador Nemačke Aksel Ditman, koji je rekao novinarima da Nemačka snažno podržava evropski put Srbije.

Prema njegovim rečima, cilj Nemačke je da Srbija bude potpuno spremna za pristupanje EU.

Izvor:Tanjug
Foto:Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter