Izvor:
25.06.2016 u 17:16
0

LEGENDARNI I “NAJSIROMAŠNIJI“ PREDSEDNIK STIŽE U SRBIJU: Hose Muhika se sastaje sa Vučićem!

Nekadašnji predsednik Urugvaja Hose Muhika stiže u posetu Beogradu, a sastaće se sa premijerom u tehničkom mandatu Aleksandrom Vučićem.

Kako je saopšteno iz Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Republike Srbije, Vučić će primiti Muhiku u subotu u podne u zgradi Vlade Srbije.

Muhika je za vreme koje je proveo na mestu prvog čoveka Urugvaja stekao nadimak “najsiromašniji predsednik na svetu“, jer je živeo sasvim običnim životom i vozio se starom “bubom“.

U svom mandatu je legalizovao istopolne brakove, marihuanu i abortus, a sa mesta predsednika je otišao sa 65% podrške u narodu Urugvaja.

Izvor: Tanjug
Foto:Twitter/Artemid_a

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter